Jouw merk in vakantiemodus dankzij ‘De Plantrekkers’

‘Staycation’ was zonder twijfel dé trend van afgelopen zomer. Heel wat Belgen zagen hun reisplannen vorig jaar in het water vallen en kozen dan ook massaal voor een vakantie in eigen land. Om dat ultieme vakantiegevoel extra aan te wakkeren binnen de landsgrenzen lanceerde Mediahuis Advertising toen het inspiratieplatform BLIJF. Nu één jaar later is het helaas nog altijd afwachten wat deze zomer zal brengen. Maar niet getreurd! Ook dit jaar blijven we niet bij de pakken zitten en komen we op de proppen met een gloednieuw platform ‘De Plantrekkers’ waar genieten, plezier maken en erop uit trekken centraal staat.

Voor ieder wat wils

‘De Plantrekkers’ is er voor iedereen die er deze zomer op uit wil trekken: van de dagjestoerist tot de globetrotter. Met onze tips & tricks creëren we in een handomdraai de perfecte staycation. Maar er is méér, we laten onze vakantieliefhebbers ook kennismaken met nieuwe vormen van vakantie zoals ‘workation’. Én voor wie toch de grens oversteekt, lijsten we de allerleukste citytrips en vakantieplekken op. Deconnecteren was nog nooit zo éénvoudig.

Zet jouw merk crossmediaal in de kijker deze zomer

Door de brede invalshoek van ‘De Plantrekkers’ zijn er tal van partnerships mogelijk waarbij de baseline van Ads & Data voorop staat. “We un-waste” betekent: wij voorkomen mediaverspilling. Op maat van de adverteerder stellen we een doelgroep samen die we crossmediaal benaderen. Het doel hiervan? Enkel die contacten bereiken die relevant zijn voor jouw merk. Samen bundelen we de krachten om Vlaanderen te informeren en inspireren over nieuwe manieren van reizen.

Grijp je kans om als adverteerder deel uit te maken van het grootste travelplatform van Vlaanderen dat deze zomer overal crossmediaal aanwezig zal zijn.

Plantrekkers is het eerste project van Brand Studio waarmee we naar buiten treden. Eéntje waarin we meteen de kracht van onze twee grote troeven bundelen: een hele waaier aan premium mediakanalen en een schat aan kwalitatieve data. Dit laat adverteerders toe om veel gerichter en bijgevolg relevanter te adverteren. Door boeiende verhalen te brengen in combinatie met bereik én precisie, creëren we impactvolle crossmediale campagnes die blijven hangen bij de doelgroep.

Els Vercauteren, Creative Concepts Ads & Data

Graag meer weten?

Onze project lead Katrien Willems helpt je graag verder via katrien.willems@adsanddata.be of je kan ook beroep doen op je vertrouwde account manager.

Contacteer jouw vertrouwde contactpersoon