Het voorjaar van Njam werd gesmaakt, maar wat staat er dit najaar op het menu?

Sinds het begin van 2022 scoort njam! met meer dan 2 miljoen unieke kijkers per maand beter dan ooit op TV, maar ook online blijft njam! gemideld 300.000 real users bereiken. En voor dit najaar staat er weer lekkere content op het menu.

Een gesmaakt voorjaar

Afgelopen voorjaar pakte njam! uit met 3 nieuwe programma’s:

  • Karola’s Kitchen’, een reeks waarin de populaire foodblogster Karolien Olaerts onze njam! kijkers meenam in haar gezonde wereld.
  • In ‘Open Vuur’ trokken Dominique Persoone, Tom Degroote, Jord Althuizen en Sarah Puozzo samen de bossen voor outdoor cooking van de bovenste plank.
  • In ‘De Smaaktoerist’ gaat Jeroen De Pauw met zijn bromfiets op zoek naar de lekkerste plekjes in ons land. Hij ontdekt prachtige producenten en brengt hun smakelijke verhalen terwijl hij kookt met de verzamelde schatten.
Elk van deze programma’s werden gesmaakt door zowel kijkers online als op TV, maar ook door commerciële partners die zich met deze programma’s associeerden.
Karola's Kitchen

Karola’s Kitchen

Ontdek het programma
De Smaaktoerist

De Smaaktoerist 2.0

Ontdek het programma

Wat staat er dit najaar op het menu?

Wanneer iedereen vol energie uit vakantie is teruggekeerd, staat njam! klaar met nieuwe content voor het najaar:

  • Een nieuwe reeks van ‘Klaar in 20 minuten’ waarin chefs opnieuw snel, inspirerend, lekker én eenvoudig koken. 36 gloednieuwe afleveringen!
  • Een nieuw seizoen van ‘In de Mix’, een culinair magazine van 6 afleveringen bestaande uit korte thematische kookrubrieken.

En dan is het hoog tijd om de feesten in te zetten, want november en december zijn traditioneel de beste maanden bij njam! (451.752 real users & +4 mio views in december 2021).

  • In ‘HAPeritief!’ inspireren mixologiste Hannah van Ongevalle en chefs Jeroen De Pauw en Bart Desmidt ons met een origineel aperitiefje en een verrassend aperohapje. 16 nieuwe afleveringen.
  • Een nieuw feestprogramma is de opvolger van het populaire ‘De Chalet’. Njam! chefs Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Jeroen De Pauw brengen samen de week door op een idyllische plaats in de Vlaamse Ardennen, en nodigen elk om beurt een bevriende chef als gast uit. Ze trekken samen op culinaire uitstap, op zoek naar lokale ingrediënten waarmee ze heerlijke feestgerechten klaarmaken.

 

Klaar in 20 minuten

Klaar in 20 minuten

Ontdek het programma
Opvolger De Chalet

Nieuw feestprogramma

Njam! is het lekkerste all round kookplatform van Vlaanderen én Nederland! Al meer dan 10 jaar zorgt njam! voor inspiratie en culinaire beleving voor iedereen die van lekker eten houdt.

Sinds de start van njam! groeide het merk uit tot een heus culinair begrip met een hele waaier aan activiteiten met lekker eten als gemene deler. Njam! werkt vanuit een 360 ° -model; gaande van kookprogramma’s op televisie, kookboeken, culi-events, samenwerkingen met de beste chefs en foodies van de Lage Landen en natuurlijk ook online waar njam! is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de markt; met exclusieve online videoreeksen, een populaire website met duizenden recepten & blogs en een trouwe fanbase op social media.