Dancing With The Stars start met bijna 1 miljoen kijkers.

Dancing With The Stars scheert hoge toppen. Bijna 1 miljoen kijkers en zo'n 40% marktaandeel. Wat een start!

Voorbije zaterdag stemden bijna 1 miljoen kijkers (985.000; live +1) af op de openingsaflevering van het derde seizoen van Dancing With The Stars. Een sierlijke prestatie in absolute cijfers, maar ook het marktaandeel van 39,4% (VVA 18-54) is net zo duizelingwekkend als de mooiste pirouette.

De toon van de grootste danswedstrijd ter wereld – met deze keer absolute toppers als Pieter Timmers, Nora Gharib, Jonathan Medart, Yemi Oduwale, Metejoor, Lotte Vanwezemael, Nina Derwael en Delphine van Saksen-Coburg – is daarmee gezet.
De komende weken ontdekken we wie zichzelf overstijgt met een prestatie van professioneel topniveau en wie zich met een jive, tango, wals of freestyle een plaats tussen de sterren danst.

Met onze eigenzinnige invulling van dit concept onderstreept SBS Belgium opnieuw haar ambitie om Vlaams topentertainment te maken. Met een ijzersterke novembermaand en de mooie vooruitzichten voor december met nieuwe uitblinkers als James De Musical en publiekslieveringen De Slimste Mens Ter Wereld en Dancing With The Stars komt onze ambitie van 20% marktaandeel op jaarbasis steeds dichterbij.

Jouw merk linken aan één van onze Play-zenders?

Dat kan! Contacteer het Ads & Data-team voor meer info.