Yahoo!

Create the networks that move the world forward

Yahoo! lag meer dan 30 jaar geleden samen met Aol aan de grondslag van het internet. Yahoo! verbindt de wereld via media en reclame. Het is een veelzijdig bedrijf dat een sterk pakket van consumentgerichte producten en diensten voor bedrijven levert.

Yahoo! biedt 5 content pijlers: News, Sports, Finance, Entertainment, Communications met content vanuit bekende mediamerken als Yahoo! (Finance, Sports, Lifestyle), TechCrunch, HuffPost en anderen. https://www.yahooinc.com/our-brands/

 

Connecting people to their passions

Het begint allemaal met onze consumenten. Zij willen entertainment, communiceren, geïnformeerd blijven en transacties doen.  Om aan deze behoeften te voldoen, leveren we content en ervaringen via onze eigen en geëxploiteerde (O&O) domeinen zoals Yahoo, AOL, TechCrunch, engadget, enz. en onze externe partnerschappen.

Yahoo creëert waarde voor adverteerders door hen in contact te brengen met consumenten.  Door zeer gepersonaliseerde ervaringen voor onze gebruikers te creëren, houden we mensen verbonden met wat voor hen het belangrijkst is.

Yahoo! merken

AOL

Get it all here
AOL is een wereldwijde hub voor het laatste nieuws, entertainment, sport, financiën, human interest verhalen en nog veel meer.

Yahoo!

Start discovering
Yahoo! is een startpunt voor het ontdekken van uw favoriete onderwerpen op het vlak van nieuws, entertainment, sport en financiën.

Yahoo! mail

Organise your life
Het strakke design, de hoge snelheid en de duidelijke functies van Yahoo! Mail maken het tot de favoriete inbox voor alles wat digitaal is.

Huffpost

Know what’s real
HuffPost is een toonaangevende nieuwsbron met opinie en commentaar voor de meest gevarieerde en verbonden generatie ooit.

TechCrunch

Cutting-edge context
TechCrunch’s geloofwaardigheid, insider access, en journalistieke integriteit maken het een topbron voor het meest recente tech-nieuws.

Engadget

See the future now
Engadget is ‘ground zero’ voor tech-nieuws en reviews, en produceert de beste video’s en features in de sector.

Makers

Makers brengt de vrouwenbeweging in een stroomversnelling door verhalen over echte ervaringen die aanzetten tot actie.

Build

Explore the series
Build is een live interviewserie met de grootste namen op het gebied van entertainment, technologie, mode en business.