VROOM.be

Referentie voor autonieuws

Dé referentie in België voor nieuws, tests en tweedehands auto’s en moto’s.  VROOM.be is het derde grootste autoplatform van België. Met 35.000 zoekertjes, dagelijks autonieuws en uitgebreide testen bereikt de site meer dan 700.000 mensen per maand.

Explore

Of je nu geïnteresseerd bent in een stadswagen of een comfortabele break. VROOM.be test alle nieuwe wagens op de markt en bezorgt jou een gefundeerde score.
Verder houden de journalisten je op de hoogte van lanceringen en actueel autonieuws. Ze testen wagens en adviseren ook op vlak van wetgeving, veiligheid en ecologie. En dat in de twee landstalen.

Choose

Met meer dan 35.000 auto’s online is er een ruim aanbod. VROOM.be helpt je bij het maken van de juiste keuze. Of je nu gaat voor een tweedehands, nieuwe wagen of leasewagen.  Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan en veilige omgeving en wordt er alles aan gedaan om fraude op het VROOM platform te weren.

Drive

VROOM.be werkt volop aan de toekomst. Daarom is er continue innovatie met nieuwe diensten en digitale tools om je ook na de aankoop van een wagen te ondersteunen.
Tenslotten zetten ze hard in op het uitbouwen van onze community, via social media en een dagelijkse nieuwsbrief.