Elle.fr

ELLE is intelligent en neemt mode serieus

ELLE.fr is de site van alle nieuwste trends op het gebied van mode, schoonheid, mensen, vrije tijd, koken, decoratie of het ELLE Active-gedeelte om zo dicht mogelijk bij het universum van het merk en de verwachtingen van de lezers te blijven. Je vindt er ook praktisch advies, video-tips, portretten en confidenties van sterren en ontwerpers…

ELLE is inspiratie, aspiratie, nooit alledaags of gewoontjes

De Franse oprichtster Hélène Lazareff zei het al in 1945: “ELLE is all about creating appetite”. ELLE is het grootste modeblad ter wereld, waarbij mode ook staat voor beauty, uitgaan, hotspots en hot people. De redacteuren zijn er 24/7 mee bezig en staan model voor de doelgroep: hoogopgeleide vrouwen (en vooruit, 1 man) die in de stad wonen en werken, veel reizen, uitgaan en gek zijn op mode. ELLE weerspiegelt de tijdgeest en de belevingswereld van haar lezeres en is always in the know.

Alle expertise, de toon en het unieke universum van ELLE’s News, Fashion, Beauty en Lifestyle zijn op elk moment terug te vinden op de website ELLE.FR, die het alter ego van het magazine is. met exclusieve inhoud en formaten om te lezen, te bekijken en te beleven. Altijd zo dicht mogelijk bij onze lezers van vandaag en morgen.