Doctissimo

Gezondheid boven alles

Voor wie op zoek is naar zorgzame, betrouwbare en deskundige informatie,
Voor patiënten die troost zoeken in de steun van een gelijke community,
Voor gezondheidswerkers die weten dat een geïnformeerde patiënt altijd beter verpleegd wordt,
Voor wie gewoon voor zichzelf en zijn naasten wil zorgen

Al meer dan 20 jaar informeert en ondersteunt Doctissimo zijn bezoekers.

Ontstaan uit een forum

Doctissimo is opgericht door een moderator op een gezondheidsforum. Gebaseerd op de vele gesprekken op dat forum startte een redactie een wekelijkse column over de populaire onderwerpen.  Vandaag is Doctissimo veel meer dan een gezondheidssite, die zowel het gezin, welzijn als schoonheid aan bod laat komen.

Website met interactieve database

De website bevat een interactieve database met maar liefst 10 grote thema’s: Gezondheid, Geneesmiddelen, Zwangerschap & Baby, Psychologie, Voeding, Schoonheid & Mode, Conditie & Sport, Seksualiteit, Culinair en Natuur.
Doctissimo bevat allerlei toepassingen en diensten (blogs, privé accounts, fora, …) waarmee de uitgebreide community elke dag zijn mening kan ventileren … en zo de enorme hoeveelheid beschikbare informatie van deze online gezondheidsencyclopedie dagelijks doet groeien.
Doctissimo is de onbetwistbare marktleider op het vlak van online gezondheidsinfo in Frankrijk (1 op 4 van de Franse internetgebruikers surft maandelijks naar Doctissimo) en Franstalig België (vertegenwoordigt op zijn eentje nagenoeg het volledige Franstalige publiek met betrekking tot gezondheid).