BFMTV

Als eerste op het nieuws!

BFMTV, een algemene nieuwszender, werd in 2005 met de digitale kanalen opgericht. Het werd de belangrijkste nieuwszender in Frankrijk in 2008 en heeft deze titel sindsdien nooit meer verloren. In de loop der jaren is BFMTV uitgegroeid tot het belangrijkste Franse nieuwsmerk. Een kracht die de zender in staat stelt 10 miljoen kijkers per dag aan te trekken en zich te positioneren als de favoriete nieuwszender van de Fransen.

24/7 live nieuws

Met een redactie van bijna 200 journalisten brengt BFMTV het laatste nieuws, overal, altijd en op alle schermen. BFMTV is aanwezig op alle nieuwsevenementen, dankzij de uitzonderlijke rechtstreekse verslaggeving van evenementen, zoals presidentsverkiezingen.

BFMTV begeleidt de Fransen op elk moment van de dag en houdt hen op de hoogte. Het is het enige kanaal in Frankrijk dat 20 uur live-uitzendingen per dag aanbiedt, van 4.30 tot 12.30 uur. Als referentiekanaal biedt BFMTV vaste nieuwsafspraken, zoals de “Première Edition” in de ochtend, de interviews van “Bourdin Direct” of “Grand Angle” van 22.00 tot 00.00 uur met zijn reportages die het nieuws grondig analyseren.

Kerncijfers

  • 1e nieuwszender in Frankrijk
  • BFMTV is meer dan 4 keer groter dan de 2e nieuwszender in Frankrijk
  • BFMTV is de marktleider in de ochtend in Frankrijk voor de 25-49 jarigen