Autofans.be

Een site voor de fans. Content & classifieds.

Autofans is een Belgisch online automagazine. Dagelijks vind je er autonieuws, rijtesten en nog veel meer!
Binnen het autonieuws vind je verschillende categorieën zoals fun, concept cars, spyshots, tuning, racerij & F1, … Heel handig is het overzicht per automerk en de module om VVA (voordelen van alle aard) te berekenen.

Autofans.be is ontstaan op 12 September 2008 door een paar autogekke mensen samen te brengen. Wij vonden geen website die de Belgische autowereld in combinatie met algemeen dagelijks autonieuws op een luchtige manier rapporteerde. Daarom besloten we maar zelf te doen. Hoe moeilijk kon het zijn?

Het doel van onze website is niet alleen aan verslaggeving doen, maar ook het samenbrengen van de Belgische autoliefhebbers Wij doen dit via ons online automagazine waar iedereen zonder registratie zijn ongezouten mening kan geven.

Autofans.be biedt naast de dagelijkse actualiteit binnen de auto-industrie ook twee rijtesten per week aan, op maandag en donderdag rond de middag. Onze rijtesten worden verzorgd door de redactie zelf. Dit is zelf geschreven tekst met eigen foto’s en/of videomateriaal, tenzij anders vermeld.

De redactie telt op dit moment vier leden. Elk redactielid heeft zo zijn specialiteit en interesses. Met deze verscheidenheid hopen we elk soort autofan geboeid te houden. De redactie is ook volledig onafhankelijk.

Naast de redactie, kan Autofans ook op de steun rekenen van twee jonge succesvolle internet ondernemers met een voorliefde voor auto’s. Door de bewondering voor de gedrevenheid waarmee wij Autofans’ers bezig waren, hebben zij onmiddellijk in ons geloofd en de nodige middelen en kennis in Autofans.be geïnvesteerd om de site te brengen op het niveau dat hij nu is.