aufeminin

auféminin

Laat de stem van alle vrouwen horen

aufeminin inspireert en ondersteunt miljoenen Franse vrouwen en mannen om een meer gelijkwaardig dagelijks leven te leiden, door alle thema’s van het dagelijkse leven aan te snijden: ouderschap, schoonheid, seksualiteit, gezondheid, cultuur, werk, koken.

auFeminin is ’s werelds grootste uitgever van content en communities voor vrouwen en is actief op alle platformen (websites, mobile, tablets, TV, print).  aufeminin is de afgelopen jaren door NetObserver® uitgeroepen tot het favoriete Franse vrouwenmerk.

Laat de stemmen van alle vrouwen horen

aufeminin is in de eerste plaats een gemeenschap van vrouwen, die naar vrouwen luistert, ze stimuleert het delen van getuigenissen en ervaringen, en sisterhood (solidariteit tussen vrouwen) bevordert.

Elke dag betrekt aufeminin miljoenen vrouwen bij hun onderzoek, interesses, vragen en levensmomenten

Onze opdracht is vrouwen te begeleiden in de belangrijkste fasen van hun leven en in hun dagelijkse problemen door hen oplossingen voor zelfverwezenlijking aan te reiken.
Onze redactie is bijzonder begaan met en betrokken bij de thema’s empowerment, body positivism, inclusie, wederzijdse hulp en de plaats van de vrouw in de samenleving.