ADVERTEREN

Televisie

Bij Ads & Data bereik je met de juiste zenderkeuze in een mum van tijd je doelgroep. Klassieke tv-spot of sponsoring? Samen creëren we een campagne die opvalt én die vooral blijft hangen bij de kijker.

Groot bereik

Televisie is én blijft het medium bij uitstek om de grote massa te bereiken. Onze zenders vormen sterke merken die online verder leven.

De gemiddelde Vlaming kijkt nog steeds 3 uur televisie per dag. Een groot bereik, een sterke impact en een perfecte meetbaarheid, dan zijn de kenmerken van een klassieke tv-campagne.

Creativiteit troef

Televisiereclame is méér dan alleen maar een klassieke spot. Onze Brand Studio tilt jouw tv-campagne naar een hoger niveau door op een originele manier de aandacht te trekken van de consument. De match tussen jouw merk en één van onze programma’s of zenders staat centraal.

Via een billboard of bumper, een wedstrijd on air en online, een event, een integratie of line extensions linken we jouw merk aan één van onze programma’s of zenders. De verschillende kanalen versterken elkaar en streven samen naar een optimaal effect, zodanig dat jouw boodschap blijft hangen. Visibiliteit staat daarbij centraal en op een consistente manier communiceren met de consument is essentieel.

Slim adverteren met Smart AD

Meer dan ooit zetten we in op innovatie. Smart AD is een reclamevorm die het mogelijk maakt om tv-reclame te personaliseren op maat van de kijker. Waar de klassieke tv-reclame zich richt op het brede publiek, combineert addressable advertising de kracht van tv als massamedium met de specifieke personalisatiemogelijkheden van de digitale media. Je kan targeten op een groot aantal criteria waarbij kijkers een reclameboodschap op maat te zien krijgen. Het is de ultieme manier om breed, maar doelgericht te adverteren. Deze nieuwe reclamevorm wordt geïmplementeerd op de zenders Play4, Play5, Play6, Play7

Lees hier alle details over Smart Ad

Pause Button Advertising

De perfecte timing. Een schermgroot platform om je verhaal te brengen. En de zekerheid dat jouw boodschap  gezien wordt door de kijker. Dat is Pause button advertising!

Wanneer de kijkers van Play4, Play5, Play6, Play7 en Play Sports Open op de pauzeknop drukken, is het dankzij de technologie van Telenet mogelijk om het tv-scherm om te toveren tot een indoor billboard. Resultaat: de adverteerder krijgt 100% zekerheid dat zijn commerciële boodschap gezien wordt. Dit zowel tijdens het live kijken als tijdens opnames en terugkijk tv.

Lees hier alle details over Pause Button

Geïnspireerd? Zin om samen te werken?

Contacteer ons via agencysales@adsanddata.be