Welkom bij
Ads & Data

We un-waste

Ads & Data is de nieuwe nationale regie van Telenet/SBS, Mediahuis, Pebble Media en Proximus. Samen bundelen wij sterke lokale en internationale mediamerken met de kracht van kwalitatieve data. Om uw boodschap op het juiste moment bij de juiste mensen te brengen. Met bereik en precisie. Met Ads & Data.
Wil je graag alles weten over Ads & Data?

Lees hier de brochure

Gen Z’s en Millennials aan de basis van een culturele reset

Nieuws

Gen Z’s en Millennials hebben een gemeenschappelijke uitdaging: een culturele reset doen en heropbouwen vanaf nul. Dit zijn niet alleen maar luisteraars, maar ze creëren en bouwen communities om samen door …

Lees meer
Nieuws

Nieuw dit najaar op History Channel

Lees meer

SBS, VRT en DPG slaan handen ineen om solidariteitsactie Rode Kruis te steunen

Nieuws

SBS, VRT en DPG Media zetten hun schouders onder de solidariteitscampagne van het Rode Kruis. In een spot van 30 seconden roepen de drie mediabedrijven op om te storten voor het Rode Kruis.

Lees meer

Telenet verlengt rechten voor de Premier League

Nieuws

Telenet heeft de uitzendrechten voor de Engelse Premier League voor drie seizoenen verlengd. Nagenoeg alle matchen worden live uitgezonden op Play Sports, en een selectie van de wedstrijden is ook te zien op de…

Lees meer

Optimisme omdat we gewoon terug naar school kunnen

Nieuws

Het vooruitzicht om gewoon terug naar school te kunnen, zet Snapchatters aan tot extra uitgaven voor hun schoolgerief en de benodigdheden om terug te trainen voor hun favoriete sport.

Lees meer

Ontdek onze podcasts